Z6_PPGAHG8009V440QP98PEM80GL2
Z7_PPGAHG8009V440QP98PEM80SK3

СЪДЪРЖАНИЕ

Национална агенция за приходите разполага с 2 учебни центъра и 2 бази, където се провеждат национални обучения и работни срещи на служители на Агенцията. Базите са отворени и за външни лица. 

В тази  рубрика ще намерите актуална информация за разположението, хотелската и учебна части, цени на нощувки, храни и напитки, начин за резервация на стаи в базите и центровете на НАП в Банкя, Боровец, Доспат и Поморие

Учебен център на НАП Боровец

Учебният център на НАП Боровец се намира на 4 км. от Двореца "Царска Бистрица". Сградата е на три етажа с капацитет от 34 легла в 17 хотелски стаи, всяка от които е оборудвана с две легла, фотьойл, цифрова телевизия и самостоятелен санитарен възел. Час от стаите разполагат и с тераса. В обградено просторно дворно място, под вековни борове се намират пейки и беседка за отдих, детска площадка и охраняем паркинг.

УЦ Боровец притежава ресторант, разположен на партера на сградата със седемдесет места, разнообразно меню и работно време от 8,00 до 23,00 часа. Ресторантът предлага отлични условия за организирането и провеждането на различни празнични тържества и събития, /коледни и новогодишни празници, 8-ми март, Трифон Зарезан, кръщенета, абитуриентски балове, годишнини и др./, както и разполагането на  оркестър, DJ, украса и др.  

УЦ Боровец разполага с две учебни зали за провеждане на обучения, семинари, квалификационни курсове и др. Учебна зала № 1 е с капацитет от петдесет места, оборудвана с 10 компютъра,  мултимедия и екран. Учебният център на НАП разполага Wi-Fi - свободен достъп до Итернет във всички помещения и на цялата територия на центъра. Снимки на хотелските стаи и залите за обучение са достъпни на фенстраницата:  www.facebook.com/resthouse.borovets    

Телефон за връзка: 07503/22 52; 07503/22 48 или 0882400718

   

 

Учебен център на НАП Банкя

Учебният център се  намира  в централната част на гр. Банкя, разположен в подножието на Люлин планина, на 17 км. от столицата. Климатът, лечебните свойства на минералните извори, алеи на здравето и чистият въздух определят развитието на Банкя като престижен национален и международен курорт,  особено за страдащи от сърдечно-съдови и инсултни заболявания.  

УЦ Банкя е реновиранан през 2011 г. Триетажната хотелска част разполага с 25 двойни стаи и 4 апартамента (капацитет на леговата база - 58 легла). Всяка стая е с телевизор и тераса. Ресторантът на УЦ е с капацитет от 100 места. Разполага с  две зали за гости.  Учебният център разполага с 5 зали за обучение, оборудвани с мултимедия, 40 компютъра и достъп до интернет за нормалното провеждане на обучения, семинари и конференции. Базата разполага с и вътрешен паркинг.

Адрес: гр. Банкя , ул ”Кирил и Методий” № 31

Телефон за връзка: 02/ 997 70 92

 

 

Учебен център на НАП Доспат

Учебната база на НАП се намира в гр. Доспат, област Смолян, разположен в един от най-привлекателните райони на Западните Родопи.

УБ на НАП Доспат е чудесно място за отдих и почивка. Триетажната сграда разполага с осем стаи тип „студио”, всяка от които е с по три отделни легла, разтегателен диван, фотьойл, холна маса с табуретки, хладилник, телевизор с кабелна телевизия и интернет. На разположение на гостите на базата са обзаведен кухненски бокс и трапезария за хранене с 20 места на самообслужване.

В двора е изградено покрито и остъклено барбекю с маси и пейки за 20 души. За сигурността на автомобилите базата разполага с охраняем паркинг, а децата могат да се забавляват в специално оборудван кът за игри.

През празничните и почивни дни, както и в останалите дни, при наличие на свободни стаи могат да се  организират тържества и празнични събития.

Адрес: гр. Доспат, ул.”Орфей” № 17

Телефон за връзка: 03045/ 21 33 

     

 

Учебен център на НАП Поморие

УБ на НАП се намира в центъра на гр. Поморие, област Бургас, в близост до град Несебър. Базата предоставя великолепни възможности за здравословна и приятна почивка, за провеждане на фирмени мероприятия, семинари и срещи. Стаите са просторни и удобни с луксозно обзавеждане, всички са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, единичен разтегателен фотьойл, а апартаментите с двоен, хладилник, климатик и самостоятелен санитарен възел. Базата разполага с:

Шест стаи с две единични легла
Две стаи със спалня и единично легло
Три апартамента със спалня и кухненски бокс
Базата разполага с оборудвана кухня и столова за хранене на самообслужване.

Адрес: гр. Поморие 8200, ул."Пазарна" № 2

Телефон за резервация: 0596/ 24 891

 

Полезно ли беше съдържанието на тази уебстраница ?

Гласувай да Гласувай не


Благодарим ви за обратната връзка!